Om man (jag) är så dum att man (åter igen, jag) står och skriker kl 02.30 en fredagnatt till ett gäng ungdomar som ska sova över att "i morgon kommer jag laga dom fluffigaste pannkakorna någonsin" - då måste det ske, hur trött jag än är. Jag har kämpat i år (ej överdrift) att få till dom där härliga pannkakorna som man bara ser på bild men misslyckats fatalt. Kom över ett recept där hemligheten till fluffet inte var så storslaget egentligen, utan du ska helt enkelt bara separera äggula och äggvitan från varandra och vispa upp äggvitan som om du skulle göra en maräng. Gör såhär för att få ca 8-10 pannkakor: 2 ägg 2,75 dl mjöl1,5 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker2 tsk strösocker2 dl mjölk.Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt därefter mjölken. Vispa ihop till en smet, den kommer bli trög men det är tanken. Separera sen äggulor och äggvitor. Släng i äggulorna i smeten och vispa ihop, äggvitorna sparar du i en annan skål. Vispa upp äggvitorna till ett fast och vitt skum med elvisp. Vänd i lite äggvita åt gången i pannkakssmeten och blanda (gärna försiktigt) ihop med en slickepott!Stek pannkakorna i olja - på medelhög värme tills de är fasta och gyllene. Servera! Njut! Bli en jävla kung i köket! Tack, ha en fin dag, hej.