Dag 1 av 3. Kommer presentera alla platser vi besökt och bott på med länkar. En jäkla toppenresa att rakt av köra copy paste på. Nu kör vi! Efter en lugn kväll igår med tidigt hopp i säng på Clarion Arlanda. Lifehack att sova på Arlanda om flyget går i gryningen som vårt. Har ändå svårt att sova när klockan är ställd på en sån tidig tid, men ändå skönt att slippa hetsen, stressen, och känslan av en stundande hjärtattack när man ska resa mitt i natten hemifrån och dessutom lyckas smyga ut utan att väcka hela familjen. Vi landade i Italien/Neapel efter en mellanlandning i Frankfurt (inplanerad gudskelov) . Vi är här på en pressresa tillsammans med Limoncello och kommer att få uppleva och lära oss det mesta om denna otroliga dryck. Gänget på flygplatsen. Vi har till vänster i bild med ryggen mot fotografen (dvs jag) Frida Lund en av två programledare på Tabberaset, hon har också ett helt fantastiskt mat och vinkonto på instagram: bör följas. Klara Doktorow, sittandes till vänster i bild, den andra programledaren av Tabberaset, en galen gotlänning och också en total underbaring som hittas här. I mitten, vår ledsagare skulle man kunna säga. Elina, jobbar med Gastro PR som också är pr-ansvarig för Limoncello Di Capri i Sverige. Jobbar du inom segmentet mat / dryck och behöver en pr-expert då är det Elina du ska jobba med, end of story. Och slutligen, Malin Gramer, min bästa vän och vapendragare och tillika min poddpartner av Mitt i livet podden - älskar henne som en galen person och kan inte tänka mig en bättre person att dela denna upplevelse med, du hittar henne här (det kommer absolut bättre bilder på oss tillsammans, men denna bild beskriver oss som grupp så otroligt bra, det är fladdrigt, det skrattas, det är förvirrande, och det är stundtals ett kaos - älskar det) Vi startar på ett otroligt agriturismo i Sorrento där vi åt en HELT makalös lunch på en terrass med utsikt över havet och fick lära oss om Limoncellos historia. Vi drack iskallt rosé och avslutade lunchen med en lika kall limoncello samtidigt som vi fick lära oss om bla vad som gör citronerna i Sorrento så otroliga och goda, efter att ha smakat dem kan jag bara bekräfta att dessa citroner är dom godaste jag ätit. Vi vandrade i citronlunderna, åt Kumquat direkt från träden och bara njöt av denna plats som jag rekommenderar prick ALLA att besöka. . Fick stundtals stanna upp och ta in att " okej Jessica, detta ÄR på riktigt! " så otroligt fantastiskt. Därefter vidare för kvällens fantastiska middag på en plats som är nästan det närmsta himmelen jag kommit. Puss